O Nama

Auto servis Vlada i Vitko postoji od 2004.god. i razvio se od male radionice koju su osnovala dva brata preduzetničkog duha, od kojih se jedan bavi automehankom, a drugi autoelektrikom. Ovakva kombinacija uz savremeno opremljen mašinski park omogućava da na jednom mestu dobijete kvalitetnu uslugu u svakom pogledu.

Osim klasičnih popravki i zamene dotrajalih delova, kod nas možete dobiti i najkvalitetniju uslugu mašinske obrade motora, ali i različite obrade metala na mašinama visokih performansi.

Autodijagnostika BOSCH poslednje generacije pomaže nam da brzo ustanovimo nepravilnosti u funkcionisanju sistema.

Od osnivanja servisa Vlada i Vitko puno polažemo na praćenje savremenih trendova u autoindustriji. U skladu sa razvojem auto industrije i čestu pojavu novih modela automobila, veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja naših zaposlenih.

Savremena, kompijuterska autodijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, ali je njihovo odklanjanje posao našeg osoblja. Posebno smo ponosni na veliki broj rešenih “slučajeva” nestandardnih kvarova, kada smo na delu pokazali spoj iskustva, znanja i moderne tehnologije.

Kako to funkcioniše?

Svaku nepravilnost u funkcionisanju kompjuter pamti kao grešku. Povezivanjem automobila na dijagnostički uređaj autodijagnostika će očitati SVE greške (kvarove) koje ste imali i koje su prepoznate kao nepravilan rad.

Otklanjamo kvarove na:

Sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih benzinskih i dizel motora, instrument tablama, klima uređajima, automatskim tip tronic menjačima, ABS sistemu, vazdušnim jastucima i ostalim elekstronskim uređajima. Omogućene su i druge funkcije kao što su adaptacija novih delova (instrument table, imobilajzera, ključeva…), resetovanje servisnih intervala…

Pomoću najnovijeg dijagnostičkog uredjaja Bosch KTS 540 koji je namenjen svim putničkim vozilima za samo par minuta jednostavnom bluetooth vezom sa računarom na vašem automobilu pronalazimo grešku.

Biće nam zadovoljstvo da nas kontirate, a mi ćemo povoljnom cenom i profesionalnošću opravdati ukazano poverenje.